Prijs
: 35,00 EUR
408 p. / 170 x 230 mm
ISBN 97890 8548 4004

Franklyn Sills geldt wereldwijd als autoriteit op het gebied van craniosacrale therapie. Zijn opvattingen over de biodynamische variant kunnen nu eindelijk ook in het Nederlandse worden gedeeld dankzij de vertaling van Sillsí standaardwerk Foundations in Craniosacral Biodynamics. Ingrid Claus, opgeleid in craniosacrale therapie en docente Engels, tekende voor de vertaling van het lijvige boekwerk.

Grondbeginselen in Craniosacrale Biodynamica biedt studenten en behandelaars stap voor stap een leidraad om nodige vaardigheden onder de knie te krijgen. Puttend uit de ontwikkelingen sedert de publicatie van zijn eerste boek levert Franklyn Sills verhelderende besprekingen van theorie en praktijk, samen met een uitgebreide reeks oefeningen en studies die in zijn erkende opleiding aan bod komen.

Ingrid Claus volgde een deel van de opleiding bij E. Peirsman en Marijke Baken en kwam zo in contact met de werken van Franklyn Sills, die ze uitermate boeiend vond. Uit pure interesse vertaalde ze dit werk. Steeds meer kreeg ze te horen dat er nood was aan een Nederlandse vertaling en eigenlijk wilde ze haar resultaat delen met anderen. Zij hoopt dat op die manier heel wat mensen toegang vinden tot die zo mooie en respectvolle benadering van de mens als geheel. ĎAls somatische benadering van welzijn is biodynamische craniosacrale therapie (BCST) gekend omwille van haar zachtheid en doeltreffendheid bij het behandelen van verschillende traumís en onevenwicht. Het is hierbij van groot belang dat de behandelaar in een toestand van aanwezigheid kan gaan die georienteerd is op de inherente capaciteit van de client om te helen. Franklyn Sills is mededirecteur van het Karuna Institute, een centrum waar men zich kan terugtrekken of een opleiding kan volgen in craniosacrale therapie en core process psychotherapie, een vorm van therapie die westerse ontwikkelingsconcepten met boeddhistische psychologie en praktijk integreert.

Te verkrijgen:

bij Ingrid Claus (België)
e-mail: ingrid.claus@gmail.com
tel. +32(0)56 35 78 86

bij GigaBoek (Nederland)
www.gigaboekshop.com/product/grondbeginselen-in-craniosacrale-biodynamica/

bij www.bol.com

• bij de boekhandel (met ISBN-nr 97890 8548 4004 )