Reacties

Ik ben blij dat ik dit boek nu kan lezen: het raakt mij diep, er is veel erkenning, maar ook op een andere manier kijken naar... (MR)

Ik wilde je nog eens bedanken voor je boek , ik ben nu de derde keer begonnen met lezen , je schrijft wat ik zo vaak zelf voel of ervaar en dat doet deugd als herkenning, alsof de puzzelstukjes makkelijker vallen of zich beter schikken. Ik ben er blij mee , ik had ‘t je al geschreven maar bij deze toch nog eens , je boek doet me echt goed en je schrijft mooi. (EvH)

ik heb met veel belangstelling je nieuwe boek gelezen. Wat een knap boek, vind ik wel! Ik wou je danken voor je openheid en duidelijkheid. Door het lezen van je boek zijn mijn ogen open gegaan en heb ik een nieuwe start in mijn leven kunnen nemen. Alles loopt veel makkelijker in mijn leven, mede dankzij het lezen van jouw boek. Ik wou dit graag met je delen, zodat je weet dat je boek een leven kan veranderen. (AM)

Zoals altijd is wat je schrijft voedsel voor de ziel, een taalgebruik dat me raakt en voelbaar wordt op een diepere laag in mij, waar jij woorden aan kan geven….. (FVH)

Het is een zalig boek geworden … Een aanrader voor iedereen… Ik maak alvast reclame. Eindelijk iemand die er op een aangename manier in lukt om de weg van het gevoel (en leven) en hoe je er bij kan geraken beschrijft… (LC)

Ik heb het in 3 dagen uitgelezen, en het is heel lang geleden dat ik een boek zo boeiend vond dat ik er mij echt 2 namiddagen heb voor gezet! Het was op vele momenten heel herkenbaar, ik werd er echt in meegezogen. En hoewel ik er natuurlijk heel veel dingen al van ‘weet’ is het super om alles nu eens mooi bij elkaar te hebben staan. Ook qua lay-out leest het geheel heel aangenaam. Een welgemeende proficiat voor dit mooie werk! (DJ)

Ik heb je boek gelezen. Bedankt! Ik vind het een prachtig boek, een eerlijk boek, een moedig boek, een confronterend boek, een openend boek… Ik herken jou erin; jouw integriteit, jouw kracht, jouw zachtheid, jouw wijsheid. En ik herken het Leven, het Licht dat tussen de regels door ongegeneerd en behoorlijk comfortabel zichzelf zit te wezen… (NC)

Hallo onbekende, via een collega op palliatieve heb ik jouw boek aangeschaft. Het boek lag onaangeroerd tot ik maandag en dinsdag een tweedaagse sauna aangeboden kreeg van onze jongste zoon. Ik heb ervan geleerd! Ik heb nog meer dan de helft te verteren! Maar nu al kan ik je proficiat wensen en danken om dit in boekvorm uit te geven. Het boek blijft een genoot! Groeten, R.

Dankzij haar ben ik nu aan het lezen in je boek. En nog voor het uit is, wil ik je al bedanken. Immers : in een zeer stressvolle periode (verlaten van partner en eigen huis) toch de rust vinden tijdens het lezen is een mirakel op zich, niet ? Je heldere schrijfstijl, de quotes, het aanvullen met je eigen verhaal, zelfs iets banaals als de keuze van het zachte papier,... De getuigenissen brengen ook (h)erkenning, inzicht, door hoe je ze toelicht en verdiept. Ze hebben me al meermaals beroerd en ontroerd. Je schrijfstijl voelt heel gekend en bekend, erg toegankelijk ook. (MJ)